Stylingadvies

Advies en realisatie
Een presentatie in een winkel, op een beurs of expositie moet er goed verzorgd uitzien en de aandacht trekken van bezoekers. Maar hoe doe je dat? De afgelopen 20 jaar heb ik veel gezien en veel geleerd. Die kennis en ervaring wil ik graag met u delen. Dat kan ik doen door uw presentatie van A tot Z te verzorgen of door u te leren het zelf te doen. U krijgt dan advies en ik zorg voor de benodigde materialen. Daarna bouw ik de eerste keer samen met u de presentatie op locatie op, zodat u ziet hoe het werkt. Daarna kunt u het zelf!Tijdens een adviestraject leer ik u ook hoe u zichzelf het best kunt presenteren. U krijgt advies over welke promotieartikelen u het beste kunt gebruiken, wat de beste plek voor u is om te staan tijdens een beurs of expositie, welke teksten het beste werken.Kortom; een uitgebreid advies op maat!

Expositie

Sterk in last-minute werk
Handen in het haar; alles is geregeld voor de productpresentatie van vandaag. De ruimte is gedecoreerd, de stoelen voor de gasten staan klaar, de badges liggen op alfabetische volgorde, de cateraar heeft de laatste instructies gekregen maar tot ieders schrik moeten de zorgvuldig uitgekozen (nieuwe) producten nog op een goede en passende manier gepresenteerd worden. Maar hoe en door wie?!? Geen nood, Rode Wolk zorgt dat binnen no-time uw producten in een mooie presentatie verwerkt zijn.

Uw producten krijgen altijd de aandacht die ze verdienen, uw product is immers voor u en uw klanten erg belangrijk. Of de producten nu gepresenteerd worden op een tafeltableau, een kleine zuil, in een vitrine of aan de wand Rode Wolk zorgt altijd voor de juiste attentiewaarde.

Vakbeurs

Als de standbouwer klaar is dan is het tijd voor Rode Wolk!
Rode Wolk maakt verrassende presentaties, waarin uw product of productlijn de hoofdrol heeft. Door gebruik te maken van een goede belichting, juiste compositie en functionele decoratiematerialen zorgen we ervoor dat uw product alle aandacht krijgt.En als Rode Wolk uw stand verlaat dan kan uw beurspresentatie direct beginnen; wij zorgen ervoor dat alles netjes, schoon en direct bruikbaar opgeleverd wordt.

Wij geven u advies over beurspresentaties en desgewenst voeren we de opdracht direct uit ongeacht waar uw stand gesitueerd is of het tijdstip van opleveren.

Etalage en Instore

Meegaan met de seizoenen met steeds wisselende decoratiematerialen zodat de etalage er telkens anders en aantrekkelijk uitziet, dat biedt Rode Wolk!
Uw etalage of winkel in de juiste sfeer van het seizoen; voor Pasen zorgen we voor de frisse blik van het voorjaar, met kerst krijgt u warmte en gezelligheid en in de zomer zorgen we ervoor dat de etalage en/of winkel een vakantiegevoel uitstraalt. Maar naast deze seizoenen kunnen we ook zorgen dat een bepaald thema bij uw product past. In overleg is veel mogelijk.Wilt u de hele winkel regelmatig een nieuwe uitstraling geven met een passende etalage of kiest u voor een neutrale winkeluitstraling met een steeds wisselende etalage om uw klanten te verrassen en naar uw winkel te trekken, Rode Wolk geeft advies op maat en zorgt tevens voor de uitwerking.
Share This